Lieve Sophie

Gepubliceerd op 25 mei 2017 15:53

Wat is het genieten deze week! We treffen het enorm met het weer! Komend weekend met m'n grote meid naar Utrecht, naar Thomas de trein samen met oma (mijn moeder). Ik kijk er zo enorm naar uit.. alleen al omdat je het er al een jaar ja jullie lezen het goed; een JAAR naar uitkijkt! Je hebt het zo dubbel en dik verdiend ♡

Lieve Sophie,

Mama is zo enorm trots op jou! Je bent een lieve, mooie, gevoelige meid... je kan enorm uitbundig zijn en het andere moment ben je een meisje die wat onzeker overkomt. Je bent zo voorzichtig, soms zelfs te voorzichtig! Je hebt zoveel meer in je mars dan je denkt, je kan zoveel meer dan je denkt!
 
De afgelopen weken zie ik pas echt in hoe dankbaar ik mag zijn om jou mama te zijn. Ik weet dat ik niet altijd de juiste keuzes gemaakt heb, maar het was ook niet altijd even gemakkelijk voor mama. Net zoals het niet altijd even makkelijk voor jou was/is. Je hebt in je korte leventje al zoveel meegemaakt, ook dingen waar ik alles behalve trots op ben.
Afgelopen week brak dan ook mijn hart, toen je me vroeg of D. mama had geslagen. Ik kreeg een brok in mijn keel, deze vraag kon ik (gelukkig) met een nee beantwoorden maar toen besefte ik me pas hoeveel jij van de afgelopen jaren hebt meegekregen.
Soms maak jij je druk om dingen en dan ik denk dan bij mezelf "oh meisje, je bent nog maar 5 jaar oud... jij hoort je druk te maken over met je in de speeltuin wilt spelen!"
Je kent mama soms iets te goed. Je weet wanneer mama blij, verdrietig, boos of chagrijnig is.. jij hebt altijd de perfecte timing om een kus of knuffel te geven en een "ik hou van jou" eruit te gooien.
 
Ik ook van jou, lieve Sophie.
 
Je bent mijn dochter, mijn beste vriendin en mijn hartendief ♡ ik wou dat ik je alles kon geven wat je wou, maar helaas is dit voor mama onmogelijk maar we gaan er gewoon het aller beste van maken!
 
Dikke kus,
Mama

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.