What to do?

Gepubliceerd op 2 juni 2017 15:55

Nicolette komt 1 weekend in de 2 weken bij mij en het klinkt wellicht heel stom.. maar echt elke keer weer vraag ik me af wat we moeten gaan doen! Morgen en maandag is Nicolette er weer (1e & 2e pinksterdag).

Het dilemma genaamd; "wat gaan we dit weekend doen?"
We zouden even naar de kinderboerderij kunnen gaan, maar daar komen we al zo vaak! Voor mijn gevoel af en toe te vaak .
AquaZoo Leeuwarden; super leuk! Laatste keer dat we er waren toen waren er net baby aapjes geboren kunnen we gelijk zien hoe groot ze al geworden zijn 
Maar bij deze 2 opties kom ik op het zelfde punt; allebeide leuk voor de kindjes (AquaZoo vind mama zelf ook nog leuk ssst) maar we komen bij beide al met zekere regelmaat doordat we op beide een abonnement hebben.
Nu zat ik al op internet te kijken naar leuke uitjes hier in de buurt.. met weinig resultaat moet ik eerlijk bekennen.
2e pinksterdag zijn er weer de Campina boerderijdagen, super leuk idee! Maar toen ik ging kijken of hier in de buurt ook een boerderij was die hier aan mee deed; juist, forget it. Optie weggevallen.
Dag van het Kasteel... ook op 2e pinksterdag! Toevallig heeft Sophie het op school net over ridders, prinsessen en kastelen op school. Erg toepasselijk dus! Maar of dit ook leuk is voor Nicolette? 樂
En als we écht niks kunnen verzinnen... dan kunnen we altijd nog even lekker naar het bos of een speeltuin hier in de buurt opzoeken ;-).
Keuzes, keuzes, keuzes... haha!
 
Iemand nog suggesties voor leuke dagjes uit? Liefst wel een beetje "low budget"♡

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.