Nicolette

Gepubliceerd op 9 juni 2017 16:07

Ik krijg veel vragen over Nicolette, waarom ze niet bij mij woont enz. In deze blog hoop ik zoveel mogelijk antwoord te geven op de vragen die ik krijg en het scheelt mij heel vaak dezelfde antwoorden geven aan mensen. Niet dat ik het niet wil, maar ik maak er geen geheim van en daarom dan ook deze blog, tot op zekere hoogte natuurlijk. Er zijn bepaalde dingen die "buitenstaanders" niet aangaat.
Ik hoop dat na deze blog ik heel wat minder vragen krijg over wie, wat, waarom mbt Nicolette. Het is niet dat ik geen vragen wil beantwoorden, ik heb liever dat mensen dingen vragen ipv gaan lopen gissen, maar elke keer weer dezelfde vragen beantwoorden word toch wel een beetje vermoeiend, haha.

Nicolette woont bij haar papa en zijn vriendin + haar zoon.

Waarom? Nicolette haar papa heeft het volledige gezag. Dit omdat ik minderjarig was toen Nicolette geboren werd, en jeugdzorg had mij op dat moment net onder toezichtstelling gesteld tot mijn meerderjarigheid. Hierdoor wou jeugdzorg mij dus niet meerderjarig laten verklaren, en kreeg ik de keuze mijn deel gezag aan Jeroen te geven of aan jeugdzorg. Aangezien ik op dat moment erg zeker was van onze relatie gaf ik Jeroen ook mijn deel van het gezag, waardoor hij momenteel belast is met het "volledige" gezag over Nicolette.
Krijg ik mijn "deel" van het gezag terug? Ja.. op den duur is dit wel de bedoeling. En dit gaat ook (zoveel mogelijk) in overleg met Jeroen. Hoe vaak zie ik Nicolette? We hebben een regeling met de afspraak dat ik haar 1x (een weekend) in de 2 weken heb. Maar tussendoor zie ik haar ook nog zeer regelmatig.

Het is nu ongeveer een jaar zo, dat Nicolette bij papa woont. En ja, in het begin had ik het er heel erg moeilijk mee. Maar op een gegeven moment heb ik me er bij neergelegd. Het is niet dat ik Nicolette niet mis of dat het me "geen pijn doet" meer... maar er constant mee bezig zijn maakt het er niet makkelijker op, sterker nog; het maakt het alleen maar lastiger en pijnlijker. Dus eigenlijk, had ik geen andere keuze dan doorgaan. Doorgaan met mijn leven, nemen zoals het is en er gewoon wat van maken. Genieten van de dagen dat ik mijn beide meiden bij me heb en elk moment samen koesteren.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.