Time to move on

Gepubliceerd op 2 juli 2017 16:09

Het is alweer even geleden dat ik voor het laatst een blog geplaatst heb. Nou moet ik ook eerlijk bekennen, dat ik het de laatste tijd behoorlijk druk heb en mijn leven chaotisch. Maar wel positief "chaotisch"... ik kan mij sinds een aantal dagen weer even oprecht gelukkig voelen. En waarom? Tja, dat hou ik liever voorlopig even voor mezelf!

Dus nieuwschierige aagjes... heb geduld het wachten word op den duur vanzelf beloond! Haha

Ondertussen ook aan het kijken voor een opleiding. Dat is iets wat ik al zo lang wil doen, ik wil verder met mijn leven! Niet stil blijven staan, doorgaan.
Het word dan wel een thuis opleiding, dit omdat ik dat beter kan combineren met werk en thuis. Dus ook daar mee bezig, welke opleiding precies, hoe lang het gaat duren, kosten enz enz... al wel een idee wat voor opleiding natuurlijk ;-) maar niet dat ik er aan begin en er spijt van ga krijgen! Al denk ik dat niet want de opleiding die ik wil doen (secretaresse/baliemedewerker) wil ik al een tijdje gaan volgen, maar je hebt verschillende soorten opleidingen hierin dus vandaar toch nog even alles goed uitzoeken. En daar heb ik vandaag nog even de tijd voor gezien Sophie met oma (mijn moeder) naar oma Scheemda (mijn oma) toe is. En tijd om een blog te plaatsen haha ?

Vandaag en morgen Nicolette weer lekker 2 daagjes bij me ♡ vandaag even lekker naar de kinderboerderij.
Morgen een drukke dag want dan komt ook een vriendinnetje van Sophie spelen en mee eten!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.