Wachten word beloond

Gepubliceerd op 8 juli 2017 16:10

Wat een verschrikkelijke week was dit. Nee, ik ga het er niet open en bloot over hebben in deze blog omdat ik gewoonweg er geen behoefte aan heb om over te praten. Het enige wat ik kan en wil vertellen... niet alles is wat het lijkt. Ik wil er niet over praten omdat het mij te veel pijn doet, en als ik denk of vind dat ik er openlijk over wil en kan praten dan zullen jullie dit snel genoeg merken/lezen. Zijn maar een paar mensen die het weten momenteel, en bij deze paar mensen laat ik het dus eerst ook.

In mijn vorige blog heb ik de nieuwschierigheid van de nieuwschierige aagjes onder ons op de proef gesteld ;-) en wie na vandaag op mijn Facebook of instagram gekeken had, had het al gezien/geweten.

Iets eerder dan verwacht, zeker niet gepland maar ik kan me nu zeker eens een keer "gelukkig" noemen. En dat ondanks alles wat er momenteel speelt. Eigenlijk wouden we het nog even 'stil' houden, maar onze ouders en alle andere familie en vrienden die we het eerst zelf wouden vertellen weten het dus vonden we dat we het ook wel 'openbaar' konden maken. Of in de termen van tegenwoordig; we hebben het "Facebook official" gemaakt ;-)

Nog een paar weken en dan staat ook de zomervakantie weer voor de deur. Sophie kijkt er al weken naar uit, mama en oma wat minder haha. Mama moet in de vakantie gewoon door werken, al heeft mama wel wat uitjes op het programma staan en hetzelfde geld voor oma.
Zo heb ik van Sophie begrepen dat ze nog een dag met mama naar de dierentuin wou, dus daar gaan we ook nog maar even een dag voor inplannen (wat klinkt dit eigenlijk sneu... alsof ik helemaal geen tijd heb voor dat meisje haha, maar nee dit is allemaal in goed overleg met mijn ouders!)

Op alle stress, hoofdpijn en tranen van de afgelopen tijd kijken we maar gewoon met een positieve blik vooruit. Met een positieve blik op de toekomst komen we verder dan met een negatieve! :-)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.