De eerste stap is gezet!

Gepubliceerd op 25 juli 2017 16:13

Er hangen gigantisch veel grijze wolken boven mijn hoofd, maaaar er is een zonnestraaltje doorgebroken ;-)

Ik heb me ingeschreven voor de opleiding managementassistent/directiesecretaresse!

Een beroepsrichting wat ik zo graag wil, en zo lang. Afgelopen tijd veel research gedaan en uiteindelijk dus uitgekomen op managementassistent/directiesecretaresse. Wel een thuis opleiding, omdat ik dit het beste kan combineren met werk en privé.

Hoe het nu verder met me gaat na het schrijven van mijn vorige blog? Het gaat sinds het schrijven en plaatsen van deze blog verassend maar wel, goed met me. Het heeft me enorm goed gedaan om het van me af te schrijven, dat stuk van mijn leven te openbaren. Bewust vertel/schrijf ik natuurlijk niet alles, dit ook om mijzelf te beschermen en mijn kinderen. De vele reacties hebben mij enorm goed gedaan. Ik was zo enorm bang voor negatieve reacties, ook omdat ik me in dat stukje van mijn leven, in dat stukje verleden, vaak heel erg alleen voel. Vaak zelfs niet begrepen.
                      Die reacties.. ik heb sommige zelfs met tranen in mijn ogen gelezen!


In de afgelopen weken is er verder niet veel veranderd.. Nicolette heb ik inmiddels, tot mijn grote verdriet, al een maand niet meer gezien. Soms even kort in het voorbijgaan maar daar is het tot nu toe bij gebleven.

Heb ik nog wat positiefs te melden? Ja zeker! Vorige week hebben Jeffrey en ik een huisje bekeken in Drachten. De uitkomst? Die weten we nog niet zeker, wanneer er zekerheid lezen jullie het zo snel mogelijk natuurlijk! ♡

Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik ben weer een stapje dicht bij mijn doel dan gister en daar doen we het voor.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.