Vakantie?

Gepubliceerd op 9 augustus 2017 16:16

Ik had me deze zomervakantie toch heel anders voorgesteld dan hoe het nu is. Hoe mijn dagen er momenteel uit zien; werk, werk, werk en werk. Zo heb je geen werk en zo heb je te veel werk.

Begrijp het niet verkeerd, ik vind het heerlijk om te werken. Ik weet waar ik het voor doe. Maar toch vind ik het tegenover Sophie niet leuk. Dat meisje heeft vakantie maar ziet mama nauwelijks omdat mama bijna alleen maar aan het werk is, en als ik dan ergens nog een "verdwaald" uurtje of half uurtje in de avond over heb wil ik dat ene halfuurtje of uurtje toch echt even benutten om te leren voor mijn opleiding.
 
Afgelopen zaterdag zijn mijn moeder en ik samen met Sophie naar de Sprookjeshof in Zuidlaren geweest (ook mama heeft zich hier uitgeleefd, ik kwam met een pijnlijke rug en pijnlijke benen thuis haha, spierpijn? ?) 
Zondag zijn we even gezellig met z'n 3 en de 2 honden er op uit geweest. De planning was om naar Harlingen te gaan, waar we ook zijn geweest, maar uiteindelijk zijn we ook nog even door gereden naar Den Helder. Een druk weekend, maar een zeer zeker geslaagd weekend!

Komend weekend is de planning dat we een weekend weg gaan met zijn 3. Evy blijft thuis bij mijn ouders. En ja, dit hebben wij als 'gezin' (of gezin in wording.. hoe je het ook wilt noemen) nodig. Even tijd voor "ons zelf". Jeffrey werkt veel, ik werk veel. En dan heb ik daarnaast ook nog eens de stress van mijn jongste kruimel die ik inmiddels nog steeds niet weer gezien heb.

Dus nee, niet veel spannends te melden in deze blog haha! Wij houden moed dat alles goed komt. 

"Evrything is gonna be okay at the end, if it's not okay.. it is not the end"

Met een positieve blik kijken we naar de toekomst. Maar nu? Genieten. Van Sophie, van het leven, van de liefde. Van elkaar.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.