Back to normal life

Gepubliceerd op 4 september 2017 16:24

5 uur.. de eerste wekker gaat. Die van Jeffrey. Om half 6 gaat hij weg, pff kon ik dat maar zo snel opstaan en weg gaan. Ik loop met hem mee naar beneden, geef 'm een kus doe de deur weer op slot en ga gauw weer naar boven, m'n bed in. Nog een uur, dan gaat mijn wekker.
Half 7.... Neeeee ik wil er niet uit, mijn bedje ligt zo lekker... ondertussen luister ik of ik al iets hoor, misschien is Sophie al wakker, of mijn ouders.. maar nee, het blijft doodstil. Nog geen 5 minuten later hoor ik dat mijn vader inmiddels ook is opgestaan en Sophie wakker maakt.

De eerste schooldag weer na 6 hele weken vakantie te hebben gehad, mijn meisje gaat nu dan toch echt naar groep 3.

"Mama... ik vind het toch wel een beetje spannend hoor! Maar weet je mama, het gaat me wel lukken hoor"

 Eenmaal op school aangekomen begon Sophie toch wel erg aan mama te hangen.
Jas ophangen, geheel in paniek raken omdat ze de tassenbak niet kan vinden en wanneer je zegt dat haar tas ook aan de kapstok moet worden opgehangen worden krijg je een boze blik toegeworpen. Het leven van een moeder; totaal ondergewaardeerd haha just kidding. Nadat haar klasgenootjes het ook doen gelooft ze mama dan toch maar. "Nou schat, nu nog even je schoenen uit doen. Die mag je op het schoenenrek zetten." "Ja maar mama, in groep 2 hoefde dat helemaal niet!!" "Je zit nu in groep 3 schat" "Oh ja."

Eenmaal in de klas aangekomen en haar tafeltje te hebben gevonden bladeren we nog even het boekje door die juf op haar tafeltje neergelegd heeft, geeft ze mama een dikke 'love you kus' zoals Fie die noemt "Maar niet te hard zeggen hoor mama, want dat is niet stoer, want ik zit nu wel in groep 3" en kreeg ik de opdracht mee om alsnog wel even te zwaaien bij het raam, en ja dat mocht nog wel. Ondanks ze nu stoer is en in groep 3 zit.

Na het nodige gezwaai, handkusjes en andere taferelen gluur ik stiekem nog eenmaal om het hoekje... mijn 'kleine' meisje. Alweer in groep 3. Waar blijft de tijd?

Langzaam aan loop ik naar mijn fiets, op naar de bus en dan aan het werk.

Back to normal life, iets waar vooral Sophie heeeel erg aan toe was! Echter begint voor mij 4 weken van zwoegen; 5 dagen lang, 9 uur per dag. Let's do this!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.