I don't wanna think about it

Gepubliceerd op 21 oktober 2017 14:35

De laatste maanden speelt er zoveel. Dingen die voor veel mensen nooit gesnapt of begrepen zullen worden.

Het is zwaar, heel zwaar om precies te zijn.

Er zijn ontiegelijk veel mensen die aangeven dat als er iets is ik met ze kan praten, ze altijd een berichtje kan sturen en ondanks ik het ongelofelijk lief vind doe ik het uiteindelijk nooit. Ik wil mensen niet tot last zijn met mijn 'problemen'. En heel soms, gooi ik ineens alles eruit wat me dwars zit.

Ik doe er de laatste tijd alles aan om niet te hoeven nadenken. Het liefst ga ik aan het werk, heb ik tenminste niet die confrontatie met "kleine kinderen". Kleine kinderen doen me al snel denken aan Nicolette, vooral als het meisjes zijn met half lang/lang blond krullend haar. Nagenoeg springen dan altijd de tranen in m'n ogen. Bij elk meisje die ik rond Nicolette haar leeftijd schat kijk ik nagenoeg altijd achterom. Als ik Sophie naar school breng loop ik altijd een bepaalde route met de hoop Nicolette wellicht nog te zien.

Ik hoor zo vaak mensen zeggen "denk je wel een beetje aan jezelf?" Tuurlijk denk ik aan mezelf antwoord ik dan altijd. Ondertussen moesten mensen eens weten! Het liefst zou ik me verstoppen in mijn slaapkamer, deken over m'n hoofd en dat tot ergens volgende maand. Nou is dat natuurlijk geen optie want ik heb natuurlijk Sophie ook nog rond lopen, maar als het zou kunnen....

Al het gedoe van de laatste maanden heeft me vaak doen twijfelen aan mijn moederschap. Ben ik wel een goede moeder, ben ik het moederschap wel waard? Maar ja! Dat ben ik.
Hoe ik dit weet? Omdat ik nog een prinsesje genaamd Sophie heb die me regelmatig verteld hoe blij ze is mij als mama te hebben en hoeveel ze wel niet van haar mama houd. Aaaahw lekkerding ♡


En om deze blog nog even positief af te sluiten; afgelopen week een sollicitatie gehad voor de klantenservice van Nuon.. and guess what? Aangenomen! ?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.