De rechtszaak

Gepubliceerd op 13 november 2017 14:40

Opnieuw mag ik de dagen gaan aftellen, máár ditmaal niet tot een rechtszaak!

12 november - 22.04 uur
Normaal probeer ik de rust zelve te zijn, echter lukt het me niet meer sinds ongeveer na het eten. Afgelopen week hadden de meeste 'erge scenario's' zich al afgespeeld in mijn hoofd. Vrijdag ochtend nog een gesprek met mijn advocaat gehad die mij gelukkig enigzins gerust heeft kunnen stellen nog, maar het verweerschrift van zijn kant deed mij persoonlijk toch even doen wankelen, ondanks deze niet alleen maar negatief was.

Inmiddels is het bijna 22.30 uur nu ik dit schrijf. De onrust zit in mijn hoofd en deze uit zich momenteel door gigantische hoofdpijn. Jeffrey slaapt. Ik wou dat ik kon slapen, maar mijn hoofd zit gewoon te vol.
Ademhalingsoefeningen, schaapjes tellen... niks werkt.

Nog maar even duimen tot morgen ochtend, we hopen dat de zitting doorgaat. Ondertussen ga ik maar verder met schaapjes tellen, wellicht dat ik na een stuk of duizend schaapjes wel in slaap gevallen ben.

13 november - 09.42 uur
Om 9 uur hadden we enigszins al besloten om toch naar Leeuwarden te gaan en om dus alvast maar klaar te maken. Om 09.15 uur kwam dan ook het 'verlossende telefoontje': de rechtszaak gaat door!  09.30 uur... onderweg naar Leeuwarden... De zenuwen overheersen, mijn hoofdpijn is nagenoeg weg.

13 november - 11.45
Blij, opgelucht... Er is een begin. De komende weken/maanden mag ik Nicolette 1 dag in de week enkele uren ophalen!

Er moet nog veel, heel veel gebeuren. We zijn er nog lang niet maar met hulp van instanties gaan we er alles aan doen de omgang met Nicolette zo goed mogelijk te laten verlopen. Over enkele maanden volgt er dan ook nog een zogeheten "bodemprocedure" maar voor nu is er een begin.

Nog 6 dagen.. en dan kan ik mijn meisje na bijna 5 maanden weer vast houden, kusjes geven en knuffelen! ??


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.