Een heel fijn, maar druk weekend

Gepubliceerd op 22 november 2017 14:41

Zoals inmiddels eigenlijk iedereen al op Facebook en Instagram heeft kunnen zien, heb ik afgelopen zondag na bijna 5 maand eindelijk mijn meisje weer kunnen zien! ?

We hadden een relatief druk weekend afgelopen weekend. Zaterdag zijn we naar de intocht van Sinterklaas geweest en zondag kwam Nicolette. Je snapt het dan waarschijnlijk ook al: Sophie die was van het weekend dan ook MEGA druk.

Zaterdag avond mocht Fie nog haar schoentje zetten, en dat kon natuurlijk echt niet serieus. "Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje.. OH MAMA IK WEET HET NIET MEER! Zie ginds komt de stoomboot ik zie... NEE ZO GING DEZE NIET! MAMA HELP!.." Okay Sophie, nu ff serieus anders dan slaat Sinterklaas je nog over. Grapje natuurlijk maar doe ff serieus. Inmiddels een half uur verder, ja mevrouw is een ster in tijd rekken wanneer ze eigenlijk naar bed moet, is er eindelijk een normaal fatsoenlijk liedje gezongen.

Zondag ochtend stond Sophie in alle vroegte benenden om te kijken wat er in haar schoentje zat.

Kijk eens wat ik van Sinterklaas gekregen heb, oorbellen! Dat scheelt weer mam, hoef jij ze niet meer voor mij te kopen!

Half 12, Nicolette ophalen. Sophie mee, ouders zijn er even een dagje tussen uit (ik geef ze geen ongelijk) en Jeffrey was aan het werk.

Die 3,5 uur samen zijn omgevlogen! Maar we hebben het onwijs naar ons zin gehad. We hebben pannenkoeken gegeten, koekjes gebakken maar de meiden hebben vooral heel veel gespeeld! Ze hadden tenslotte ook heel wat in te halen ;-) Komende zondag is Nicolette weer bij ons, ligt een beetje aan het weer maar misschien dat we dan wel even naar de kinderboerderij of zo gaan.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.