December drukte

Gepubliceerd op 3 december 2017 14:45

Nou is het algemeen bekend dat de december maand mega druk en hectisch zijn, althans dat is hier tenminste wel altijd zo. We zijn altijd blij als december weer om is en dat terwijl december altijd wel een héle gezellige maand is!

De maand december staat namelijk wel veel in het teken van familie en gezelligheid. Laat niet weg dat december tegelijkertijd ook direct een dure maand is (ja ik weet het, je kunt het zo duur maken als je zelf wilt).
Maar deze december word nog eens extra druk en hectisch en ook eens extra duur, haha! Daarentegen heb ik wel direct een mega goede start van 2018.

Komende woensdag, 6 december, mag ik het contract van mijn eigen huis tekenen!

Er moet nog redelijk wat gebeuren in het huis en ik hoop dan ook dat we er in zitten rond de kerst en/of oud en nieuw. We gaan ons best er in ieder geval voor doen.

Sinterklaas hebben we hier in huis inmiddels al uitgezwaaid (ook al komt hij dinsdag nog op school bij Fie), vanavond zijn hier 2 zwarte pieten geweest voor Fie en hebben wij alvast pakjesavond gevierd. En ja, het was geslaagd! Wellicht volgend jaar nog voor herhaling vatbaar.

Nicolette

Hoe gaat het momenteel met Nicolette? Hier kan ik een kort maar krachtig antwoord over geven; goed.
De regeling die afgesproken is gaat goed en het contact momenteel met Nicolette haar papa gaat ook goed. Uiteindelijk zullen we de rest van Lette haar leven haar papa en mama zijn en zullen dan ook de rest van haar leven met elkaar te dealen hebben. Inmiddels is de regeling 3 weken aan de gang en is het natuurlijk nog lastig om een duidelijk antwoord te geven op de vraag "hoe gaat het?" er zitten momenteel natuurlijk geen instanties tussen, die er wel weer tussen gaan komen en dit zou dan waarschijnlijk ook weer voor wrijvingen kunnen gaan zorgen, wat ik natuurlijk niet hoop. Ik heb wel bepaalde 'doelen' voor mijn eigen gesteld op kort maar ook op langer termijn en ik hoop dan ook dat deze doelen behaald worden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.