Mijn 2017

Gepubliceerd op 19 januari 2018 14:50

2017, een jaar waar ik liever niet te veel op terug kijk. Het was een jaar met heel veel ups en downs.

Een jaar waarin ik bepaalde deuren voor bepaalde mensen achter me heb dicht gedaan en er ondertussen een stuk of 30 sloten op geplaatst heb en alle 30 sleutels heb weggegooid.
Tegelijkertijd het jaar waarin ik mezelf beter heb leren kennen, nieuwe mensen in mijn leven heb mogen verwelkomen en het jaar waaruit gebleken is dat de band met mijn ouders vele malen sterker bleek te zijn als wat ik me altijd voor hield.

Mijn 2017 in vogelvlucht.


Begin van het jaar veranderde ik van werk, wat achteraf toch niet zo goed uitpakte als verwacht. Na een maand daar gewerkt te hebben was het toch geen match (van beide kanten niet) en moest ik met spoed op zoek naar wat anders. Tegelijkertijd kwam ik in deze periode volledig "los" van J. Het was misschien niet de handigste manier maar gewerkt heeft het in ieder geval wel.


Begin mei werd ik "mama" van een jack russel pup genaamd Evy! ♡

 

Eind mei kwam ik terug bij mijn ouders in huis, dit omdat ik te hard van stapel was gelopen en een relatie op dat moment niet werkte voor mij.


Op dat moment had ik me relaties compleet afgezworen en richtte ik me enkel nog op werken en mijn kindjes. Echter kwam er in juli iemand op mijn pad die roet in het eten gooide ? (grapje)


30 April werd mijn jongste prinsesje 3 jaar ♡ deze dag was ze bij papa & zijn vriendin maar mama was 's morgens wel nog even langs geweest.


Het was eerder dan wat ik zelf verwacht had (verwachting; for ever alone) en tja, het was ook best wel snel aangezien ik net weer bij mijn ouders woonde.
Ondanks alles liet hij me wel voelen, zoals ik me in tijden niet gevoeld had. Gelukkig. Het ging allemaal misschien snel, maar inmiddels zijn we een half jaar verder en hebben Jeffrey en ik om precies te zijn 0x ruzie gehad en snappen we elkaar zonder woorden.


Begin augustus ben ik begonnen met de opleiding managmentassistent/directiesecretaresse. Deze hoop ik binnen 3 jr af te ronden.


Begin augustus werd Nicolette hardhandig van me afgepakt. Omdat hij Jeffrey en mij tegenkwam onderweg naar de winkel. Dit wou hij niet.
In november moest het dan ook voor de rechtbank verschijnen, na dikke 4 maanden mocht ik mijn prinsesje weer in mijn armen sluiten. Helaas was dit maar van korte duur. Begin december heeft hij Nicolette opnieuw van me afgepakt en daarbij mijn moeder het ziekenhuis ingeslagen.
Er is nog een lange, hele lange weg te gaan. Maar ongezond is deze hele situatie zeker.


De zomervakantie stond in het teken van veel leuke dingen doen en niet t3 veel aan dingen moeten denken.

Zo zijn we een weekend naar Hellendoorn geweest, attractiepark bezocht en een bezoek gebracht aan Paleis het Loo.

Vlak na de vakantie zijn we het weekend naar de musical Hans & Grietje in Hilversum geweest.


23 Augustus werd mijn oudste prinsesje alweer 6 jaar oud! ♡ Dit werd gevierd door een dagje naar Drouwerzand te gaan (pretpark)

Daarnaast werd ik gevraagd om van invalkracht naar 2 vaste dagen te gaan bij het bedrijf waar ik op dat moment werkte als receptioniste, 1 december had ik hier mijn "laatste" dag (inmiddels al weer meerdere keren daar gewerkt, maar dan wel weer als invalkracht ?)


Halverwege november ben ik begonnen met een traject om alle narigheid van de afgelopen jaren een plekje te kunnen geven. Begin januari start dan ook de "echte" behandeling.


6 december mocht ik het contract tekenen van mijn eigen huisje! De maand december heeft (gelukkig) niet alleen maar narigheid met zich meegenomen ?


2018.. ik ben er klaar voor! Ik heb met een aantal dingen nog een lange weg te gaan maar ik kom er wel.

Mijn 2017 had veel *piep* momenten maar tegelijkertijd ook veel leer en mooie momenten.

Fijne jaarwisseling & een gelukkig en gezond 2018! ♡


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.