Nicolette #5

Gepubliceerd op 5 februari 2018 09:46

Alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst een blog gepost heb, in de tussentijd is er veel gebeurd. Waaronder een rechtszaak, alweer.

Nu 2 weken geleden zaten we weer in de rechtbank. Ik mis mijn kleine meid, en dit kan zo niet. De kinderbescherming, die zat er ook bij, heeft sterk aangeraden de omgang zo snel mogelijk weer op te starten. Want dit is zeker niet goed voor Nicolette, de rechtbank heeft dan ook uitgesproken dat we de omgang zo snel mogelijk weer moeten hervatten alleen dan wel minimaal 3 keer onder begeleiding van een instantie. Bij deze instantie is het de bedoeling dat beide ouders contact opnemen anders kunnen ze ons niet helpen, en helaas valt hier alweer de eerste tegenvaller in te bezien. Inmiddels is het 2 weken geleden dat de zitting heeft plaats gevonden, die zelfde middag heb ik nog contact met deze instantie opgenomen en heb al mijn gegevens al naar ze toe gezonden. Echter heeft mijn ex nog steeds niks van zich laten horen bij hun. 

Ondertussen is het wel duidelijk dat hij er alles aan doet om Nicolette bij mij weg te houden. En die gedachte, dat is zo pijnlijk. Die pijn, ondraagelijk. Ik probeer me groot te houden, maar het is de laatste tijd zo verschrikkelijk zwaar. Ik heb er dagen tussen zitten dat ik alleen maar kan huilen en boos word om de kleinste dingen. Het leven voelt op deze dagen gewoon zwaar oneerlijk aan en op andere dagen, dan kan ik de hele wereld aan.

De laatste tijd leef ik van dag tot dag. De ene dag gaat het goed, de andere dag voel ik me kut. Sorry voor het taalgebruik, maar dat is gewoon het eerste woord wat in me opkwam en het gevoel van je "kut" voelen snapt iedereen wel. 

Binnenkort zou het vast en zeker wel weer beter met me gaan. Daar gaan we voor, ook gaan we gewoon door met vechten voor Nicolette.

Mijn meisje. Voor altijd.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.