Verjaardag zonder kind

Gepubliceerd op 30 april 2018 15:09

Hoera! Mijn kleine grote meid vandaag alweer 4 jaar geworden. Maar helaas, wat een feestelijke dag had moeten worden is voor mij een dag met een zwarte rand dit jaar.

 

Mijn meisje die vandaag haar verjaardag viert zonder mama, een mama die een verjaardag moet vieren zonder kind. Dagen lang heb ik me groot gehouden voor deze dag. en toen was die er.  Maar nee, mama is haar verjaardag niet vergeten en dus heb ik haar maar een mooie kaart met een mooie grote ballon gestuurd. 

 

Vanmorgen gesprek gehad met iemand van jeugdhulp, van het KKE (Kind en echtscheiding), ik ben benieuwd wat dit zal brengen. 

Ik hoop met heel mijn hart dat de omgang snel weer in gang gezet kan worden.

 

Mijn mama hart huilt en vandaag nog een beetje meer. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.