Dagboekje #1

Gepubliceerd op 14 augustus 2018 07:41

De hele dagen door ben ik moe. En op de momenten dat ik niet moe ben, dan ben ik wel misselijk. Nagenoeg geen energie om iets te doen, het huis is een grote chaos. Maar hey, ik ben moeder dus ik moet door.

Inmiddels is het een dikke week geleden dat ik ben geopereerd en wat dat betreft gaat het verbazingwekkend goed met me. De wondjes zijn bijna helemaal herstelt & de hechtingen zijn er ook allemaal uit. Ondertussen leven we al helemaal naar de verjaardag van Sophie toe  & naar onze trouwerij. Dat komt nu allemaal wel ineens heel dichtbij!!

Doordat ik nog steeds de ziekte van Pfeifer in mijn systeem heb zitten ben ik nagenoeg de hele dagen moe. En dan is een eigen bedrijf hebben & kinderen hebben een behoorlijke inspanning. Veel mensen snappen dan ook niet dat ik momenteel bepaalde dingen op zijn beloop laat. Het is niet dat ik dat op die manier doe omdat ik dat zo graag wil, nee omdat ik wel moet. Omdat ik anders geen energie meer heb voor de andere dingen waar ik momenteel wel iets aan kan gaan doen.

Zometeen eerst maar weer achter het gebiedsteam aanbellen aangezien de juiste documenten nog steeds niet bij mij binnen zijn en zonder deze papieren kan het traject zodat ik Nicolette weer ga zien niet worden opgestart. Eén pot nat dat hele gebeuren.

Om dan maar niet eens te beginnen over het feit dat ik zelf overal achteraan moet huppelen want anders komt er gewoon helemaal niks van terecht. Inmiddels hebben Jeffrey en ik ons 1 ding afgezworen... wij gaan nooit, maar dan ook echt nooit in de gemeente Opsterland wonen. Wat een flut gemeente qua jeugd zorg. Het enige wat je krijgt te horen wanneer je aangeeft dat je de werkwijze van hun betreurt en dat je het belachelijk vind hoe lang alles maar moet duren vanuit hun kant "ja sorry mevrouw" Wat koop ik nou van die 'sorry'?! Zie ik mijn kind door die 'sorry'?! Nee. En als het aan hun ligt duurt alles nog wel eens 4 jaar.

In ieder geval, nadat ik zo meteen nogmaals mijn stoom bij hun ga afblazen ga ik daarna maar eens op jacht voor decoratie voor de verjaardag van Sophie én voor de trouwerij van 7 september. Even mijn gedachten op andere dingen verzetten. 

Sophie slaapt nu nog, dus ik ga maar even snel de afwas doen. Gisteravond totaal geen zin meer in gehad. En ondertussen ga ik hopen dat de misselijkheid wat minder word vandaag, oh en dat het zonnetje vandaag nog om het hoekje komt gluren. Maar daar heb ik een hard hoofd in ;-).

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.