Nicolette #6

Gepubliceerd op 6 oktober 2018 08:16

Gister eindelijk het "verlossende" gesprek gehad met KKE en de vader van Nicolette met betrekking tot omgang en ouderschap mediation.

Weken lang heb ik er naar toe geleefd. Meerdere dagen heb ik me er hartstikke beroerd door gevoeld omdat het weer niet doorging. Maar gister hadden we dan toch eindelijk het gesprek.

Het gesprek verliep redelijk positief. Inhoudelijk ga ik er maar niet te veel op in, aangezien woorden toch verdraaid worden en mij dingen in de mond gelegd worden die ik nooit heb gezegd en/of geschreven.

Anyway, na de herfstvakantie zou ik Nicolette voor het eerst na een lange, hele lange, periode weer zien. 1 keer in de 2 weken waarvan de eerste 12 keer begeleid. In de weken dat er geen omgang is zullen er ouderschaps gesprekken gaan plaats vinden. Of te wel: ouderschap mediation.

Ik ben benieuwd hoe dit traject zal gaan verlopen en of het effectief zal zijn. 

I will keep you all posted. 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.