Hoi! Ik ben Mascha, ik ben mama van Sophie & Nicolette, ik ben verliefd, verloofd en bijna getrouwd met de liefde van mijn leven; Jeffrey en daarbij hebben we nog 2 hondenkindjes. Evy & Laila, 2 jackrussels..

Sophie en Nicolette zijn mijn hartendiefjes. Sophie die word in de zomervakantie alweer 7! En Nicolette is in april net 4 geworden. Ik hoor nu menig lezer denken; huh maar je bent toch nog maar 21?! Yes! That's right! Ik was 14 toen ik zwanger & bevallen was van Sophie. Alles behalve gepland dus, maar daarom ben ik niet minder blij met haar. En dit zelfde geld trouwens ook voor Nicolette.


Ik ben tijdelijk 'gestopt' met werken in verband met de ziekte van Pfeifer. Maar helemaal stil zitten doe ik niet! We zijn bezig om een schoonmaakbedrijf op te zetten en hier zit natuurlijk mega veel tijd in. Ons bedrijf: Schoonmaakservice Noord Nederland

 

Juli 2017 ben ik begonnen met de (thuis)opleiding managementassistent/directiesecretaresse, deze staat momenteel op een zeer laag pitje maar hier hoop ik snel weer verandering in te kunnen brengen.