Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Ik ben Mascha, ik ben mama van Sophie & Nicolette en zwanger van baby no. 3. Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven; Jeffrey! Daarbij hebben we nog een hondenkindje. Evy, een jackrussel.

Sophie en Nicolette zijn mijn hartendiefjes. Sophie die is afgelopen augustus alweer 7 geworden en Nicolette is in april net 4 geworden. Ik hoor nu menig lezer denken; huh maar je bent toch nog maar 21?! Yes! That's right! Ik was 14 toen ik zwanger & bevallen was van Sophie. Alles behalve gepland dus, maar daarom ben ik niet minder blij met haar. En dit zelfde geld trouwens ook voor Nicolette.


Ik ben tijdelijk 'gestopt' met werken in verband met de ziekte van Pfeifer. Maar helemaal stil zitten doe ik niet! We zijn bezig om een schoonmaakbedrijf op te zetten en hier zit natuurlijk mega veel tijd in. Ons bedrijf: Schoonmaakservice Noord Nederland

 

Juli 2017 ben ik begonnen met de (thuis)opleiding managementassistent/directiesecretaresse, deze staat momenteel op een zeer laag pitje maar hier hoop ik snel weer verandering in te kunnen brengen.